Összes kategória »

Legyen partnerünk

Legyen partnerünk
Legyen partnerünk, érje el költséghatékonyan célközönségét és növelje webáruházának bevételeit egész évben!

Amennyiben Ön webáruházat üzemeltet és termékei még nem jelentek meg az Áruházad.hu portálunkon, regisztráljon partner portálunkon, kattintson ide.
Kollégáink segítségével gyorsan és hatékonyan megjelenítheti termékeit Magyarország egyik dinamikusan növekvő árösszehasonlító oldalán.

Olvassa el ajánlatunkat és jelentkezzen még ma az [email protected] címen!


  1. Miért érdemes az Áruházad.hu-n hirdetni? Az Áruházad.hu az egyik feltörekvő ár-összehasonlító portál, amely segítséget nyújt felhasználóknak a kiválasztott termék legkedvezőbb áron történő megvásárlásában.
    A felhasználók többsége konkrét keresés után érkezik a mi oldalunkra, ahol minden termékinformációt elér, így már csak a valódi vásárlási szándékú, jól konvertáló látogató kattint át az Ön oldalára.
  2. Átlátható elszámolás: Önnek csak a mi oldalunkról az Önére érkező átkattintás (látogatás) után kell fizetnie, kategória függvényében. Egyenlege nem tud mínuszba menni, csak a feltöltött összeg kerülhet elköltésre.
  3. Egyszerű használat: Automatizált frissítési mechanizmusunknak köszönhetően Önnek mindösszesen egy adatállományt kell készítenie, technikai leírását ide kattintva megtekintheti.